Pedaler......igen

Det finns fler pedaler i vårt pedalskåp....

Här kommer ett gäng till...


Way Huge Doubleland Special

Doubleland Special är en kraftfull overdrive byggd speciellt för legendariska gitarrist, Joe Bonamassa. Limiterad utgåva om 1000 exemplar!

Pris: 2599:-


Blackstar HT-Boost

HT Boost är mer avancerad än de flesta boostpedaler då den tar vara på rörets dynamik på ett ypperligt vis. Den har dessutom två tonkontroller. Oftast får man vara glad om boosten har en ”tone”-kontroll. Här får vi två aktiva tonkontroller med både boost och cut. Detta innebär att man även kan använda pedalen som en eq-pedal utan boost.

Pris: 999:-


Blackstar HT-DIST

Här går man från rejäl overdrive till mycket dist. Tonkontrollerna arbetar jämnt, fint och framför allt musikaliskt. Högtalarsimulering låter förbaskat bra.

Pris: 799:-


Gurus Echosex 2

Echosex 2 är Gurus Amps reissue av den legendariska Binson Echorec , som användes av bland annat Pink Floyd. Helt klart en fet pedal!

Pris: 2999:-


Radial Tonebone Plexitube

En rördistorsion som har två kanaler som kombinerar 12AX7-rören i den ursprungliga ToneBone Classic med en supermättad flerstegs solid state-enhet. Kanal ett ger dig fet dist med skopade mids perfekt för att spela rytm, medan kanal två höjer värmen och erbjuder ett skarpt leadljud med massor av kontroll.

Pris: 1899:-