Uppdaterad: maj 22

Ditto X2 Looper

Som en vanlig Ditto looper men med extra funktioner som att reversera looparna och köra looparna i halva hastigheten. Gör som geniet Steven Wilson från bla Porcupine Tree, låt den här pedalen få sin plats i ditt pedalbord!

Pris: SÅLD!


Radial Tonebone Bigshot Mix

En pedal som gör det möjligt att mixa direktljudet från ett instrument med effekter på samma sätt som ett professionellt mixerbord gör det möjligt att addera reverb på en torr röst.

BigShot MIX är designad för den kräsne gitarristen eller basisten som vill ha med coola effektpedaler i signalkedjan, utan det brus och missljud orsakade av deras långt från ideala kretsar och billiga buffrar.

En infälld MIX-kontroll ger dig möjlighet att justera den exakta balansen mellan din torra signal och effekten.

Pris: 1149:-


T-Rex Comp-Nova

Subtil, helt ofärgad men ändå effektiv. Med ett rent naturligt komprimerat ljud och perfekt enkel kontrolluppsättning, är Comp-Nova-pedalen från T-Rex ett bra tillskott på ditt pedalbord.

Pris: SÅLD!


TC-Electronic Gauss Tape Echo

Pedalen är utformad för att fånga den mest ikoniska och vördade typen av derlay, den som levereras av bandeko-maskiner från förr. Dessa maskiner är kända för sina varma, feta toner, men nu förtiden är de svåra att hitta, är temperamentsfulla och dyra. Gauss Tape Echo efterliknar realistiskt dessa legendariska vintagetoner utan att våldföra sig på din plånbok.

Pris: 495:-


Xotic SL Drive

Xotic Effects SL Drive Pedal är en av Xotics små men ändå mäktiga pedaler,.

SL Drive är en overdrive-pedal som bygger på Marshalls brittiska förstärkare Super Lead och Super Bass; och kan därför användas för att producera det Marshall-ljudet från 60- / 70-talet.

SL Drive har också True Bypass som eliminerar signalstörningar när effekten är avstängd, samtidigt som du behåller din ton.

Pris: 1699:-