Boss Pedal Bonanza!

Uppdaterad: jul 14

Ett helt knippe BOSS pedaler till hyggliga Börsen priser!


BOSS TU-3 Chromatic Tuner

Världens bästsäljande stage tuner, BOSS TU-2, har utvecklats och förbättrats. Resultatet heter TU-3. Precis som föregångaren ryms den i BOSS klassiska, superstabila "stompbox" hölje. TU-3 har en smidig 21-segments LED-mätare med ett högintensitetsläge som gör att den syns t.o.m. i starkt solsken. Man kan välja mellan två lägen - kromatiskt eller gitarr/bas och dra nytta av den visuella funktionen Accu-Pitch Sign som bekräftar stämningen. TU-3 innehåller en behändig indikator för notnamnet som också stöder 7-strängade gitarrer och 6-strängade basar samtidigt som Flat-Tuning funktionen tillåter sänkningar ned till sex halvsteg. Detta är den nya standarden som ingen gitarrist eller bassist kan undvara!

Pris: 699:-


BOSS TE-2 Tera Echo

Ambience effekt som levererar långt bortom traditionella delay och reverb.

Med kraften av Multi Dimensional Processing (MDP), producerar TE-2 Tera Echo en ny och väldigt dynamsik ambience-effekt i stereo som levererar långt bortom traditionella delay och reverb.

Pris: SÅLD!


BOSS BC-2 Combo Drive

BOSS BC-2 ger dig ljudet från en klassik ”AC-inspirerad” brittisk combostärkare i pedalformat – men det är bara början. Med en enda ratt kan man direkt påverka ett flertal parametrar som kontrollerar ljudkarakteristiken och på så vis välja mellan en mängd olika sound. Fixa till det perfekta vintage-stuket eller ratta in mer gain eller renare ljud utifrån ett större omfång än vad den klassiska förstärkaren hade möjlighet till själv. BC-2 ger dig också ett naturligt och dynamiskt svar till ditt plektrumspel oberoende av kontrollernas inställning. Denna lättanvända – men ändå tekniskt komplexa – pedal tar dig från ett autentiskt vintagesound till den nya generationens mer expansiva ljud.

Pris: 799:-


BOSS SYB-3 Bass Synthesizer

SYB-3 Bass Synthesizer är den första i sitt slag - en högkvalitativ bas-synthesizer i en kompakt golvpedaldesign. SYB-3 kan förvandla vilken bas som helst till en dans-, techno-, hip-hop-, funk- eller R&B-maskin, och forma ett "vanligt" basljud till valfritt antal av dagens populära synth-basljud. (Original kartong ingår)

Pris: SÅLD!


BOSS RT-20 Rotary Ensemble

Från Beatles till Jeff Beck, Santana till Stevie Ray, många stora gitarrister har använt sig av roterande högtalare både på scen och i studio. Nu är det med stolthet som BOSS presenterar den senaste medlemmen i Twin Pedal-serien - RT-20 Rotary Sound Processor. Med hjälp av COSM® modelleringsteknik återger RT-20 helt autentiskt klassiska rotary-klanger. Man kan justera stigtid, horn-/basrotorhastigheter, overdrive med mera. Det räcker dessutom inte med de klassiga sounden utan RT-20 kan också skapa unika overdrive-effekter och pulserande ljud. Denna pedal låter imponerande bra och man får en häpnadsväckande god grafisk bild av de virtuella rotorerna via den inbyggda displayen.

Pris: SÅLD!